De Museumwinkel

Inderdaad deze winkel doet haar naam eer aan. Het is net een museum in het klein. De winkel is sfeervol ingericht. De producten die men aanbiedt zijn van een hoge kwaliteit en doen niet onder voor wat u in een museum aantreft. De eigenaar heeft verstand van zaken en is een professioneel preparateur. Aan de opgezette dieren kun je zien dat ze geprepareerd zijn door een vakkundig vakman. Kortom een winkel met een veelzijdig aanbod en men heeft leuke producten in alle prijsklassen.

Afgezien daarvan is men vriendelijk en behulpzaam. Dat heb ik zelf ervaren. Ik was in het bezit van een stolp, gekocht op de antiekmarkt van Tongeren. Met de stolp in een tas en een boormachientje om gaten in de bodem van mijn stolp te boren, kwam ik de winkel binnen. In de winkel heb ik de gaten geboord om zelf meegebrachte metalen staafjes te plaatsen, waaraan de te kopen vlinders gespietst moesten worden. (Zie mijn verzameling) Vriendelijk en zonder te mopperen heeft men mij geholpen de vlinders te plaatsen. Ik heb ze verwerkt in een schilderij.

Kortom gezien de kwaliteit van de producten en de hulpvaardigheid van de eigenaar kan ik deze winkel van harte aanbevelen.

Adres: Van Welderenstraat 118 Nijmegen

Website www.demuseumwinkel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>